الطريقه:
بتغلي ماء ثم تضع فيه كيس المكرونه نص ساعه يمكن او لحدما تستوي المكرونه(سلق المكرونه عادي)
بعدين الصلصه :-
بتحمر بصله مفرومه في قليل من الزيت وتضيفلها الفلفل الاسمر وبعدين تضيف الصلصه، وتسيبها تتسبك وبعدين تضيف الملح. وبكده الصلصه جاهزه عشان تنضاف للمكرونه المسلوقه سلفا.. وبالهنا والشفا
اما البفتيك سواء لحم او دجاج الطريقه واحده:
تغسل اللحم وبعدين تدقه عشان يستوي كويس، وتتبله بالبهارات والفلفل الاسود والملح ومية البصل وتتركه نص ساعه او ساعه عالاقل عشان يتبل، وبعدين تضرب بيضه مع ملح وفلفل وتغطس فيها قطع اللحم، ومنها الى البقسماط ، ومنها الى الزيت المغلي عشان تحمرها،
وبس تتحمر ويصير لونها ذهبي تبقى جاهزه تطلعها على ورق مناديل(كلنكس) عشان تصفي الزيت كويس، وبالهنا والشفا
والله احس اني فاشله
بس ده مبدأيا وترى الوصفات القادمه احلى
على فكره انا عندي كتاب طبخ فتحته عشان يساعدني، بس ما استفدت منه شي!
وانتظر القادم
وعلى فكره اسرع اكل اللي هو الجنك فود..... البطاطا المقليه مع البرجر!!